Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (2023)

Filetis een verenigde statenDomeinRecorder. Het is gebaseerd op een leidend principe: werk met de laagst mogelijke markup, zonder gimmicks of churn, en bied de klant de laagste prijs voor zowel zijn domeinnaam als de branche met standaard standaardfuncties. In dit bericht bespreken we de onderstaande Porkbun-recensie:

Inhoudsopgave

Samenvatting Porkbun 2023: is het de hype waard?

Porkbun-kenmerken:

1. Transparante en dagelijks bijgewerkte prijzen voor alle gebieden en diensten.

bijFiletTopniveaudomeinen (319 van de 1.562 in totaal) worden aangeboden tegen een groothandelsprijs van $ 1 bovenop uw creditcardverwerkingskosten. Geen fooien of aasprijzen en geen wisselgeld, geen verrassingen. Dit is de prijs voor verlengingen en inkomende overschrijvingen. Zo weet u precies hoeveel u jaarlijks kwijt bent aan de huiseigenaar.

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (2)

2. Gratis WHOIS-privacybescherming (voor topniveaudomeinen die dit toestaan)

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (3)

Alle domeinen profiteren van gratis privacyWER. Dit verbergt uw persoonlijke gegevens voor het publiek en voorkomt spam-e-mails en vragen die gewoonlijk gepaard gaan met de aankoop van een domeinnaam. Voor sommige topniveaudomeinen moet u bijvoorbeeld uw contactgegevens verstrekken. Zij zullen u informeren voordat u bestelt.

3. SNELLE betalingen - Eerlijke prijzen - Integriteit

U hoeft een reselleraccount niet op te waarderen met een saldo dat commissie kost als u voor een hogere prijs koopt of verlengt, tenzij u ergens een coupon vindt ... Kortom, integriteit en een zeer snelle betalingsgateway!

4. Porkbun-accounts kunnen worden beschermd met tweefactorauthenticatie

Filetstaat de volgende hacking niet toe voor een internethacker om uw domein te stelen. Schakel gewoon 2FA in het Configuratiescherm in. Voor alle verbindingen is naast uw e-mailadres en wachtwoord een TOTP-code vereist.

5. Gratis DNS-hosting

Domeinregistratie is slechts de helft van de strijd, de andere helft vertelt de wereld het IP-adres van de server waarop uw website zich bevindt. Porkbun omvat deze service bij alle domeinregistraties en vereenvoudigt het beheer met de GoDaddy DomainConnect-standaard voor automatische ontdekking van services.

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (4)

Zo hoef je je handen niet vuil te maken. Selecteer gewoon de webserver waarmee u lid wilt worden van het domein en klik op OK. Of u beheert alle instellingen zonder beperkingen of tussenkomsten vanaf het bedieningspaneel. U kunt zoveel A-, YYYY-, CNAME-, MX-, NS- en TXT-bronrecords hebben als u wilt (of ARIN indien van toepassing).

6. Open en persoonlijke benadering van alle interacties.

Het ondersteuningsteam is erg prettig in de omgang en klein genoeg om persoonlijke relaties op te bouwen. De belofte om binnen een uur antwoord te krijgen op verzoeken om hulp wordt bijna universeel nageleefd, en zelfs hun website krijgt er een kick van (wie houdt er niet van foto's van slechte varkens terwijl hun SSL-certificaten worden gemaakt?).
Beste service

Geen verborgen verlengingskosten en gratis privacy op alle gebieden

7. Gratis SSL-certificaten

Elk domein ontvangt SSL-certificaten voor het hoofddomein en tien subdomeinen naar keuze via de dienst Let's Encrypt. Certificaten verlopen elke 90 dagen, maar Porkbun verlengt ze automatisch voor elke vervaldatum als u eigenaar bent van het domein. Deze certificaten bieden geen identiteitsverificatie, maar staan ​​gratis, industriestandaard codering toe van al het verkeer van en naar uw domein.

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (5)

Ze kunnen naar believen worden gekocht via de interface zonder contact op te nemen met het ondersteuningsteam. Certificaten kunnen direct na het aanmaken worden gedownload.

8. Porkbun spamt geen nutteloze aanbiedingen.

Ze zijn echt, ze spammen geen e-mails met "aanbiedingen" en diensten die ze nooit zullen gebruiken in hun inbox. Dus als u de fout maakt om te accepteren, betaalt u voor uw verlenging door te upgraden naar hoge prijzen. Ze nemen alleen om serieuze en legitieme redenen contact met u op. Buitengewone service!

9. Stuur gratis e-mails en fatsoenlijke e-mailhosting

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (6)

Alle domeinen worden geleverd met 10 gratis e-mailforwarders, waarmee u uw nieuwe domein kunt gebruiken om elders aliassen te maken voor bestaande e-mailaccounts. Als u gehoste e-mail nodig heeft, kost dit slechts $ 24 per jaar en is inclusief 10 GB opslag, externe IMAP- en POP3-gateways en een moderne webmailportal waarmee u e-mail kunt verzenden en ontvangen.

10. DNSSEC-ondersteuning voor alle topleveldomeinen

Bent u bang om het slachtoffer te worden van een van de vele bedreigingen voor internetbeveiliging? Neem even de tijd om DS-records te genereren voor uw domein enFiletstuurt ze gratis door naar de rootzone. Dit zorgt ervoor dat zelfs als de naamserver van uw website niet werkt, geen enkele hacker die naam kan accepteren en persoonlijke of financiële informatie van uw bezoekers kan stelen.

11. Live ondersteuning tijdens ondersteuningsuren.

Tijdens kantooruren is er telefonisch of per e-mail contact met een echt persoon. E-mails worden doorgaans snel en altijd binnen 24 uur beantwoord.

12. Gratis websitebouwer en Weebly-hosting

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (7)

Alle domeinen erinFiletU kunt de enorm populaire websitebouwer van Weebly gebruiken, inclusief hosting voor onbeperkte inhoudspagina's en een e-commerce winkel met vijf items. Natuurlijk zijn veel functies vergrendeld totdat u voor een hostingpakket betaalt. U kunt echter met minimale inspanning en meer dan 99% uptime een eenvoudige maar professioneel ogende blog of portfolio hosten.

13. Aceptar-Bitcoins

Accepteer Bitcoin als betaalmiddel voor alle diensten.

De online aanwezigheid van uw bedrijf is erg belangrijk. Iedereen, van een kleine supermarkt tot een groot bedrijf, krijgt een website gewijd aan hun bedrijf. Hier is alles wat u moet weten of wilt weten over het bedrijf en uw bedrijf. Het hebben van een website is een groot voordeel omdat u veel nieuwe klanten kunt aantrekken en mensen kunt informeren over uw producten en diensten.

Het is niet meer in de mode om een ​​brochure of een visitekaartje te vragen. Het eerste waar mensen naar vragen als ze op een zakelijk evenement zijn, is je bedrijfswebsite. Het beheren van een website is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Bij het maken van een website komt veel kijken.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan webhosting. Daarom schrijf ik deze recensie van domeinregistreerder en webhostinggigant Porkbun.com

Accommodatie Porkbun

Een hoogwaardige en betrouwbare webhostingservice biedt de technologieën en services die nodig zijn om toegang te krijgen tot de website of site via internet. Websites worden gehost of opgeslagen op gespecialiseerde computers, servers genaamd, die website-eigenaren kunnen kopen via hostingproviders om hun websites met internet te verbinden.

Er zijn verschillende soorten webhostingservices om uw website te hosten. Het is uitermate belangrijk om te weten welke services uw website nodig heeft voordat u zich aanmeldt voor een webhostingservice. U moet het type server bepalen dat u en uw bedrijf nodig hebben, uw budget en de soorten services die uw webhost biedt.

De meest voorkomende soorten webhostingservices die in de internetwereld van vandaag worden gebruikt, zijn:

 • WEBSITE BOUW
 • GEDEELDE ACCOMMODATIE
 • BIJZONDERE HUISVESTING
 • VOORGESTELDE ACCOMMODATIE

Prijsplannen voor Porkbun-webhosting:

Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (Lezen) (8)

Porkbun Hosting wordt geleverd met twee plannen:

Maandelijks: $ 8/maand

Jaarlijks: $ 80/jaar

Hoe vind je een goede hostingserver?

Er zijn enkele belangrijke elementen waar alle bloggers, website-eigenaren en gepassioneerde bedrijven naar op zoek zijn in een goede hostingserver. Er zijn enkele belangrijke dingen die u moet overwegen voordat u een server koopt om uw websites te hosten.

PLAATSING VAN SCHIJVEN

Bereken de juiste schijfruimte die u kunt gebruiken om uw webbestanden op te slaan, zoals e-mails, webbestanden, databases, enz.

Emailaccounts

E-mailaccounts zijn een veelvoorkomende hostingfunctie, vooral als u een domein host. Er zijn drie hoofdtypen e-mailaccounts: POP3, doorsturen en aliassen.

Toegang tot FTP

Nadat u uw webpagina's op uw computer hebt gemaakt, moet u deze bestanden naar uw webserver overbrengen. De bestanden worden via FTP naar de server overgebracht.

BANDBREEDTE EN GEGEVENSOVERDRACHT

Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die in één keer kan worden verzonden. De gegevensoverdracht is de hoeveelheid gegevens die daadwerkelijk wordt overgedragen.

DOMEIN NAAM SERVER

Elke computer op internet krijgt een uniek adres toegewezen, het IP-adres. Computernummers en DNS helpen ons de URL om te zetten in een IP-adres dat de computer kan begrijpen.

Porkbun is een populaire hostingprovider die hostingservers aanbiedt met alle bovenstaande functies en nog veel meer voor website-eigenaren in India. Het is het nummer 1 webhostingbedrijf in India en biedt u een grote flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen. We weten dat ze klanten de perfecte hostingtools en -services bieden voor degenen die op internet willen leven.

Porkbun biedt u de mogelijkheid om hosting reseller te worden en uw eigen hostingbedrijf te starten. Het ondersteunt zelfs meerdere talen, waardoor gebruikers in het hele land zijn diensten efficiënt en moeiteloos kunnen gebruiken.

Porkbun kenmerken in één oogopslag:

Porkbun, een van de beste hostingservices in India, wordt geleverd met veel krachtige functies.

 • Geoptimaliseerde cache
 • JS/CSS-compressie: laad sneller
 • GZIP-compressie
 • Statische inhoud - 5 keer sneller
 • Dynamisch bestand: 10 keer sneller
 • ingebouwde cache
 • Geïntegreerde DDoS-bescherming
 • Zorg voor een optimale wachttijd
 • PHP tot drie keer sneller dan Apache

Porkbun WordPress Hosting

Porkbun creëerde hun originele WordPress-hostingpakket, populair bij moderne webontwikkelaars en ontwerpers die hun eerste WordPress-sites willen hosten.

• GRATIS beheerde ondersteuning
• gratis thema's
• Gratis installatie en configuratie van WordPress-websites.
• uitzonderlijke veiligheid
• Gratis malwarehosting
• Kwaliteitsondersteuning.

Klantenservice

Porkbun is er trots op een zeer responsief klantenserviceteam te hebben dat klaar staat om u te helpen met elk probleem. Bel gewoon het gratis nummer voor een consult. U kunt zelfs de Porkbun-website bezoeken voor meer informatie over pakketprijzen en aanvullende informatie.

Porkbun Pros (Porkbun Review im Detail):

 • Vertrouwde servers cPanel.
 • Er is geen gratis telefonische ondersteuning.
 • Privacybeleid voor een beperkte tijd.
 • Uw webhosting garandeert de snelheid, beschikbaarheid en veiligheid van uw website, enz.

Als u een webhost van slechte kwaliteit heeft, is het absoluut noodzakelijk dat u uw website beheert. Uw website zal traag en vervelend zijn. Dat betekent niet dat uw bezoekers terug willen komen. Daar hoef je je echter geen zorgen over te maken als je Porkbun.com gebruikt

we weten dat allemaalFiletis een van de grootste domeinregistreerders van de 20e eeuw. Ze hebben dezelfde reputatie voor webhosting. Het is een betrouwbare webserver met de nieuwste technologie en premium hardware.

Bij Porkbun hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw gegevens worden gestolen, aangezien ze eersteklas beveiliging hebben en hun datacenters bestand zijn tegen elk type ramp.

Klantenservice

Kwaliteitsondersteuning is erg belangrijk voor een webhostingklant. Wanneer een website actief is, heeft deze een snel communicatiekanaal nodig en een snelle reactie van de provider als zich een probleem voordoet. Er moet ook een manier zijn waarop u met uw website kunt communiceren. 24/7 toonaangevende dienstverlener, vooral als uw hele bedrijf afhankelijk is van internet (eCommerce-website).

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de klantenservice van Porkbun. Ze bieden 24/7 live chatondersteuning. U kunt te allen tijde contact opnemen met uw vertegenwoordiger. De optie is beschikbaar op hun website. U kunt ook een ticket downloaden waarop u binnen enkele uren antwoord krijgt. Of het nu Kerstmis, Thanksgiving of oudejaarsavond is, u kunt altijd contact opnemen met hun agenten en uw probleem laten oplossen.

Hun klantenserviceteam is zeer ervaren, geduldig en professioneel. Een van de voordelen van Porkbun is dat het een verscheidenheid aan video's en tutorials biedt. Ze legden me stap voor stap alles uit, zo eenvoudig mogelijk om geen problemen te hebben.

Porkbun verkoopt zichzelf aan bijna alle soorten website-eigenaren en biedt veel aangepaste domeinnamen en hostingopties. Hun diensten zijn heel nauwkeurig: u kunt domeinen kopen omdat ze een breed scala aan prijspakketten aanbieden waarmee de club websites host en domeinen te koop registreert. Met Porkbun kunt u zelfs uw domein registreren en zelfs verlengen.

Porkbun is een zeer veelzijdige hostingservice die functies en services voor iedereen biedt. Het biedt verschillende soorten hostingdiensten, zoals: B. Webserverhosting, webserverhosting, WordPress-hosting, e-commercehosting, Windows-hosting. tussenpersoon

Porkbun heeft verschillende krachtige, speciale Java-serverplannen die u kunt gebruiken om nalevingsproblemen te beheren, specifieke software uit te voeren, specifieke hardware te configureren en softwareontwikkelaars te targeten. Bovendien bieden ze de volgende functies:

• Ondersteuning voor Java-hosting
• Paneel om meerdere WAR-bestanden te bekijken
• Optie om uw privé Tomcat-server opnieuw op te starten
• JDBC-stuurprogramma om verbinding te maken met de database
• JBOSS-Server-Web
• Ondersteuning voor MySQL en Postgres
• Ondersteuning voor POP3, IMAP en SMTP

Als uw website geen ondersteuning voor scripting nodig heeft, moet u Linux-hosting kiezen, omdat dit goedkoper is. Als uw site echter scripting en database-ondersteuning vereist, moet u het platform kiezen dat de technologieën ondersteunt die u gebruikt.

prestaties en uptime

Het bedrijf heeft strategisch meerdere datacenters in Noord-Amerika en Europa geplaatst om klanten 100% uptime en maximale snelheid te bieden. Ze hebben hun primaire datacenter in Dallas, Phoenix en Atlanta, terwijl het secundaire datacenter zich in Clifton bevindt.

Alle datacenters zijn uitgerust met airconditioning, eersteklas beveiliging, redundante stroomvoorzieningen en een netwerk. Ze beschikken over high-end servers, RAID-bescherming en een Xeon-processor. Gesteund door state-of-the-art datacenters en technologie, kan Porkbun zijn klanten 99,99% uptime bieden.

Uptime is de belangrijkste factor voor een website-eigenaar. Elke keer dat de website uitvalt, verliest u geld, wat gevolgen heeft voor uw klanten en uw reputatie. Wanneer u Porkbun-services gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over downtime. Bovendien wordt er elke twee weken een back-up van uw gegevens gemaakt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw gegevens kwijtraakt door een natuurramp of storing.

Wat de klant zegt over Pornkun: (Samenvatting van Porkbun review)

Geweldige mensen, geweldige ondersteuning Porkbun heeft een aantal hele aardige en oprechte mensen achter de schermen die in staat waren om snelle en behulpzame ondersteuning te bieden wanneer ik die nodig had.

brein

Een heerlijk eenvoudige interface, plus geweldige standaardfuncties zoals domeinprivacy en SSL. Heel erg bedankt!

jef j

Geweldig, Porkbun gaf me een gratis .design domeinnaam voor 1 jaar! Het afrekenproces was heel eenvoudig en mijn winkelwagentje was niet zo vol dat het me verkocht zoals andere domeinregistratiesites. Vanaf nu zal ik mijn domeinnamen registreren via Porkbun.

Een Brenna C.

snelle links,

 • Flaunt7 Review 2023: wordt de beste hosting genegeerd door DMCA? (Lezen)

 • [Bijgewerkt] Lijst van 7 beste goedkope cloud VPS-hosting 2023 ($ 3,95 / m0)

 • HostingRaja Review 2023 couponcode - tot 56% korting (geverifieerd)

 • Cloudways Laravel Hosting Review 2023: moet u het proberen?

Conclusie: Porkbun Review 2023: is het een betrouwbare domeinnaamprovider? (WAAR)

Als u op zoek bent naar een betrouwbare webhostingservice en domeinprovider die met u samenwerkt om uw bedrijf te laten groeienFiletis degene om voor te gaan. Ze bedienen momenteel honderdduizenden klanten met hun ultramoderne datacenters en servers en hardware van wereldklasse.

Bekijk nu varkensbroodje

U zult geen downtime tegenkomen; Ze hebben een indrukwekkende staat van dienst in het bedienen van hun klanten99,99% beschikbaarheid. Uw klantenservice is onberispelijk; Hun agenten zijn altijd beschikbaar om uw probleem op te lossen. Hun prijzen zijn zeer betaalbaar; Ze hebben een van de laagste prijzen op de markt. Laat me weten wat je van Porkbun Review en de functies ervan vindt in de reacties hieronder.

FAQs

Is Porkbun legit? ›

Porkbun is an ICANN-accredited domain registrar based out of Portland, Oregon. Porkbun sells domain names along with complementary products like SSL certificates and hosting products. Their primary pitch is to make the domain registration process easy, enjoyable, and affordable.

What are the ratings for Porkbun? ›

Overview. Porkbun has a rating of 2.6 stars from 5 reviews, indicating that most customers are generally dissatisfied with their purchases. Porkbun ranks 146th among Web Hosting sites.

How do I host a domain on Porkbun? ›

Start by logging into your Porkbun account. Click on the downward arrow in the top right where it reads "ACCOUNT," then choose "Add External Domain." Alternatively, if you already have domains with us, you can select the "add external domain" button at the top of your domains list.

Is Porkbun a registrar? ›

Porkbun is an ICANN accredited Internet domain registrar founded in 2014 by Ray King and Peter Brual.

Who owns PorkBun LLC? ›

Ray King is founder + CEO of a domain name registry called Top Level Design (TLD) and a registrar called PorkBun.

Is selling domains legit? ›

Domain flipping is a great and completely legit way to make extra money… It is low-cost and easy to get started and has very little risk. You can even run it as a hobby on the side or make it into a full-time business that has lots of passive income potential.

What is best domain auction site? ›

The Top 5 Best Domain Auction Sites
 • Namecheap — Best overall.
 • GoDaddy — Best all-in-one domain management.
 • Flippa — Best for selling domains from established websites.
 • NamePros — Best for finding a domaining community.
 • Sedo — Best for parking and selling domains.
Oct 25, 2022

Who are Porkbun competitors? ›

PorkbunCompetitors and Alternatives
 • Google Domains. Compare.
 • Namecheap. Compare.
 • IONOS Hosting. Compare.
 • Network Solutions. Compare.
 • iPage. Compare.
 • Namesilo. Compare.
 • BuyDomains by Domain.com. Compare.
 • DNSimple. Compare.

What is the most expensive domain provider? ›

360.com belongs to the Chinese internet security company 360 Security Technology Inc, and currently receives 23.9 million monthly visitors, which ranks it as the 154th biggest website in China. The domain name was bought from Vodafone in February 2015 for $17 million.

How do I transfer from GoDaddy to Porkbun? ›

Initiate your Porkbun domain transfer. Type in your domain to be transferred under Domain Name, then copy the authorization code in your email from GoDaddy and paste it into the Auth Code field. Hit "Submit." The transfer or transfers will be added to your cart.

How many email can you send from Porkbun? ›

We allow up to 20 free email forwards.

How long does domain transfer take Porkbun? ›

Now that you've initiated the domain transfer to Porkbun, it can take up to five business days to complete.

Does it matter who your domain registrar is? ›

From a legal standpoint, it doesn't matter who your domain registrar is – any ICANN accredited registrar can sell you a domain name. In terms of value and choice, however, your domain registrar does matter – as their TLD options (e.g., com, net, org) and domain administration services tend to vary.

Is domain registry legit? ›

The Domain Registry Scam

The most common offender seen is the Domain Registry of America (DROA). Their carefully crafted letters deceive businesses with a large American flag, conspicuous pricing, and an urgent expiration date. When receiving a letter of this kind, stay vigilant. The DROA is a scam.

Can I use a fake name to register a domain? ›

Legal Action

Using a fake name constitutes "bad faith" in both the eyes of United States anti-cybersquatting legislation and ICANN's own guidelines. A bad faith registration can lead to the registrar voiding your ownership of the domain name.

Who is the CEO of Porkbun? ›

Abdullah Haider - Founder and CEO @ Porkbun - Crunchbase Person Profile.

Who actually owns all domains? ›

Domain names are owned by whoever first registered the web address with an accredited registrar, such as Domain.com. In order for that person to maintain ownership, they have to pay registration fees and ensure that all of their contact details are up to date.

How many domains does Porkbun have? ›

You can search for a maximum of 100 domains at a time.

Who are the biggest domain resellers? ›

20 Largest Domain Registrars in the World (April 2023)
 • GoDaddy: 76.6 million domains.
 • Namecheap: 16.5 million domains.
 • Tucows: 11.1 million domains.
 • Google: 7.9 million domains.
 • Network Solutions: 6.4 million domains.
Mar 29, 2023

Can you really make money buying and selling domain names? ›

Yes. Buying and selling domain names can be very profitable. You just need a computer and an internet connection to get started. The key is to find quality domains at a good price and then find the right buyer who understands the domain's value.

Can you make money off buying domains? ›

Whether as a full-time business or a side hustle, domain flipping can be a lucrative way to make money online – you may buy relatively cheap domains and sell them for thousands or potentially millions of dollars.

How do I buy a domain without getting scammed? ›

Tips to Avoid Domain Name Scams
 1. Know your domain registrar and when your domain name will expire.
 2. Lock your domain so it can't be transferred without you unlocking it.
 3. Use the auto renew features available with your registrar so your domain is always up to date.
 4. Always renew your domain through the original registrar.
Oct 21, 2020

What is the best domain broker service? ›

Best Domain Brokers
 • #1 – GoDaddy Domain Brokerage — The Best for Buying Domains Under $5,000.
 • #2 – Domain.com — The Best for Buying .com Domains Without a Broker.
 • #3 – Grit Brokerage — The Best If You Regularly Buy Premium Domains.
 • #4 – Namecheap — The Best If You Can Afford to Be Flexible About Your Domain Name Extension.

How much does GoDaddy charge to sell a domain name? ›

When the domain is sold, the seller pays a commission to GoDaddy. The commission rate is dependent on where the domain's nameservers are pointed to at the time of sale (US$15 minimum).

Does Porkbun host websites? ›

We've built a dedicated WordPress hosting environment from the ground up, with security and performance as our number one priority.

How do I contact the domain owner of Porkbun? ›

Need to contact an owner of a domain registered at Porkbun? Even though most domains at Porkbun are WHOIS Privacy-protected or redacted, you can still contact the registrant. Go to https://porkbun.com/whois, and search for the domain. Make sure to click "I'm not a robot."

What is Porkbun LLC? ›

Porkbun is an ICANN accredited domain name registrar based out of Portland, OR, boasting low registration prices for domains and email hosting, as well as an easy to use website builder. The service includes SSL Certificates, WHOIS privacy, email forwarding...

How much does a good domain cost? ›

Buying a new domain generally costs between $10 and $20 a year. Price differences depend on which registrar you buy your domain name from, and what kind of domain you're buying. Different registrars offer different packages, so it's worth shopping around to find your best fit.

What is the most expensive .ETH domain sold? ›

According to data from nonfungible.com, the most expensive ENS domain so far has been “paradigm. eth.” In October 2021, a buyer paid a cool 420 ETH, or more than $2 million, to take ownership of the domain name.

Does Porkbun come with SSL? ›

Every Porkbun account comes with a free Let's Encrypt SSL certificate that will renew automatically if you're using Porkbun as your DNS provider. Better yet, if your site is hosted with us, you don't have to do anything at all as your free SSL certificate will generate and install automatically!

What is domain lock on Porkbun? ›

Domain locking allows you to set the status for your domain at the registry level so that it cannot be transfered or deleted without first being unlocked.

How do I cancel my domain on Porkbun? ›

If you're already logged in, click on ACCOUNT in the top-right corner and select Domain Management. 2. Identify the domain you wish to delete and click the Details drop-down list next to the domain. Then, select "Submit Request" next to the Delete Domain section.

Is Porkbun email forwarding free? ›

Porkbun offers two ways to make a custom email address for your domain: email forwards and hosted email. Our email forwarding service is free, but your replies will show as having been sent from your personal email address.

Do email domains expire? ›

You register your domain ownership with a host for a certain period of time, usually 1 year or more. Your domain ownership expires if you don't renew it by the end of your registration period.

How can I send 10000 emails for free? ›

No service in the world allows you to send 10,000 emails at once for free. Email providers like Gmail, Outlook, and Yahoo limit the number of daily recipients to 500 and consider you a spammer for trying to send more. Bulk email services, like SendPulse or Mailchimp, are specialized in sending emails en masse.

What is the grace period for Porkbun domains? ›

On the day your domain expires, it passes into what is known as the Auto-Renew Grace Period, which typically lasts between 37 and 38 days at Porkbun. For the first 30 days of this period, expired domains can still be renewed for its normal renewal price with no extra fees.

Why is my domain transfer taking so long? ›

Mostly for security reasons and other procedures in place. People had their domains stolen or hijacked and even 5 days is actually not enough for most folks to stop an illegal transfer. They could be on vacations or just not checking their email. The 5 day waiting period is just there for your security.

Can domain transfers take 5 to 7 days to complete? ›

Domain transfers can take 5–7 days to complete. During this period, you can check the transfer status at any time at Google Domains. To get more details, under "Pending domains,” select the domain name. If you manage multiple domains at the same time with our bulk tools, pending domains are under the "Pending" tab.

Can I sue a domain registrar? ›

File a trademark infringement lawsuit.

If you take the domain name registrant to court and win, the court will order the domain name registrant to transfer the domain name to you and may award you money damages as well. A lawsuit is always an option, whether or not you pursue ICANN's dispute resolution process.

What to do if someone owns your domain name? ›

Reach out to the cybersquatter or cyberpirate and try to informally resolve the domain name dispute, File a lawsuit based on cybersquatting laws to obtain the domain, or. File a complaint with the World Intellectual Property Organization (WIPO) using the Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy (UDRP) process.

How do you prove that you are the owner of a domain name? ›

Nothing directly proves you own the domain. You tell your hoster "I want to use this domain on your webspace" (for hosting on a shared server) and then they tell you how to configure your DNS server. Or if you have a server with a dedicated IP, then you just set that in your DNS server on your own.

How long does Porkbun transfer take? ›

Transfers take five days by default but can complete in as few as 20 minutes in some cases. It's entirely up to your old registrar whether the transfer can occur before five days have elapsed.

What is the most trustworthy domain? ›

Websites with these domains (the URL ending) generally have reliable information:
 • org (a registered organisation)
 • edu (an educational institution)
 • gov (a government agency)
 • gov.au (an Australian government agency)
Feb 14, 2023

What is Porkbun acceptable use policy? ›

ACCEPTABLE USE POLICY

The Email Service provided by Porkbun is intended for individuals and is for Your use only. Any unauthorized resale of the Email Service provided is expressly prohibited. You are responsible for providing Porkbun with complete and accurate information during the registration process.

Which domain names are trustworthy? ›

Check the domain name

Look at the three letters at the end of the site's domain name, such as “edu” (educational), “gov” (government), “org” (nonprofit), and “com” (commercial). Generally, . edu and . gov websites are credible, but beware of sites that use these suffixes in an attempt to mislead.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 06/23/2023

Views: 5645

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.